Societat

Interrompuda la línia de Rodalies entre Llinars i Cardedeu per un atropellament

Renfe ha informat que el succés ha obligat a tallar la circulació en aquest tram. S'ha posat en marxa un servei alternatiu de transport de viatgers per carretera entre Granollers i Sant Celoni

La circulació per la línia 2 de la xarxa de Rodalies de Renfe es troba interrompuda des de les 9 del matí d'aquest dimarts entre les estacions de Llinars i Cardedeu, al Vallès Oriental, després que un comboi hagi atropellat una persona.

Renfe ha informat que el succés -del qual es desconeixen més detalls de moment- ha obligat a tallar la circulació en aquest tram, pel que s'ha posat en marxa un servei alternatiu de transport de viatgers per carretera entre Granollers i Sant Celoni.

Els trens de mitjana distància que cobreixen la línia Barcelona-Girona-Portbou circulen desviats per Mataró.

La companyia ferroviària ha explicat que els usuaris d'aquesta línia estan rebent informació sobre els canvis en els serveis a través de megafonia i de personal d'atenció al client.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.