Societat

Usuaris de Renfe a Girona demanen una compensació pels retards de més de 10 minuts

Societat

La Plataforma d'usuaris de la Línia Portbou-Girona-Barcelona de Renfe reclama a la companyia una compensació pels retards de més de 10 minuts i una reducció del preu del bitllet d'un 35% fins que el TGV arribi a la localitat, segons ha informat avui en un comunicat.

Uns 100 usuaris de Renfe van acordar ahir en una assemblea demanar una reducció de 15 minuts de la durada del trajecte de tots els combois i que es garanteixi que el primer tren del matí arribi a l'estació de Sants de Barcelona abans de les vuit menys cinc. Es preveu que aquestes demandes es traslladin aquesta setmana a Renfe.

Els usuaris reunits ahir reclamen que l'arribada i la sortida de tots els trens sigui des de Figueres i la validesa de l'abonamnet exprés fins que hi hagi un canvi de tarifa. També han mostrat la seva indignació davant la pujada del preu del bitllet i l'aplicació de nous horaris, que incrementen la durada dels trajectes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.