Societat

Retard en diversos trens de llarga distància per un incendi a Vila-real

Els retards es situen entre els 30 i els 90 minuts

Nou trens, set de llarga distància i dos de mitja distància, que es dirigien a Barcelona des de València, han patit retards de fins a 1 hora i mitja després de l'incendi declarat prop d'una estació de trens de Vila-real que ha afectat les instal·lacions de seguretat, segons han informat Renfe i Adif.

L'incendi s'ha declarat cap a les 19 hores en una zona arbrada propera a l'estació, i ha avançat fins afectar les instal·lacions de seguretat de la instal·lació ferroviària, segons ha explicat Adif.

La incidència no ha interromput la circulació, però sí ha fet que s'acumulessin retards en les diferents línies. Tècnics d'Adif s'han desplaçat al lloc dels fets per a resoldre la incidència i restablir la normalitat.

Els retards acumulats en els nou trens de llarga distància que anaven cap a Barcelona han estat d'una mitjana de 90 minuts, i els acumulats pels trens de mitja distància, d'entre 30 i 45 minuts, segons Renfe.

Segons ha explicat un portaveu de Renfe, l'afectació de les línies que anaven cap a Barcelona s'ha degut al control del trànsit ferroviari que controla l'àrea de Tortosa que s'hi ha vist afectat, però de manera "derivada".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.