Societat

olot

Tastets de productes del territori a la plaça mercat

Slow Food Gar­rotxa, la Plaça Mer­cat d'Olot i Cuina Volcànica han orga­nit­zat per aquest mes de setem­bre i per l'octu­bre una sèrie de tas­tets de pro­duc­tes del ter­ri­tori. Entre altres pro­duc­tes, s'hi podran tas­tar de la mà del dina­mit­za­dor gas­tronòmic Pep Nogué fesols de Santa Pau, les cer­ve­ses de fajol i de farro de Batet de la Serra i de la Vall de Bia­nya, embo­tits de la terra i, per citar només un altre exem­ple, bolets gar­rot­xins. Aquesta acti­vi­tat, que es farà a l'Espai Tast de la plaça mer­cat de la capi­tal gar­rot­xina, s'emmarca en la volun­tat dels pla­cers de difon­dre una cul­tura gas­tronòmica salu­da­ble, rela­ci­o­nada amb les esta­ci­ons i estre­ta­ment lli­gada a les pro­duc­ci­ons ali­mentàries típiques de la comarca de la Gar­rotxa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.