Societat

Peregrins pel valencià

Escola Valenciana convida a recórrer a peu els 25 quilòmetres que separen Almussafes de València per assistir a la Festa pel Valencià

La Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera ha convocat una marxa reivindicativa amb la qual es convida els ciutadans d'aquesta comarca a ser “pelegrins” pel valencià.

Amb el lema Anem a peu a la Trobada pel Valencià, els participants recorreran 25 quilòmetres per assistir a la Festa pel Valencià que se celebrarà el pròxim dia Nou d'Octubre al passeig marítim de València amb motiu dels 25 anys de Trobades d'Escoles en Valencià. La marxa eixirà a les quatre de la matinada des del centre cultural d'Almussafes per arribar a temps a l'inici de la macrotrobada, a les 10 del matí.

La presentació d'aquesta iniciativa tindrà lloc aquesta vesprada, a les 18 hores, a la sala de conferències del centre cultural d'Almussafes. Hi assistiran el nou president de la Coordinadora de la Ribera, Joan Cortés; el vicepresident d'aquesta entitat i president de la Fundació Sambori, Josep Chaqués; i l'alcalde d'Almussafes, Albert Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.