Festes populars i fires

L'AMPOLLA (Baix Ebre)

III Diada del Caldo

Amb gust mariner

Donar a conèixer un plat tradicional i atraure visitants fora de temporada. Amb aquests objectius, l'Associació d'Empresaris de l'Ampolla ha organitzat una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Caldo: fins al dia 7 de novembre, nou restaurants del poble oferiran aquest plat a les seves cartes.

El caldo, també conegut per Ranxo d'abordo, és un plat que cuinaven els pescadors de l'Ampolla quan eren a la mar, amb arròs, verdures i brou de peix. Per encetar les jornades de manera popular, aquest diumenge se celebrarà la Diada del Caldo, en què es mostrarà com s'elabora el plat i s'oferiran degustacions, a més d'altres actes relacionats amb la pesca.

24 d'octubre. Al casal municipal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
sanitat

En marxa les sis noves consultes externes del CAP Sitges

Sitges

Distintiu Biosphere per a la platja i l’oficina de turisme de Torre Valentina

CALONGE I SANT ANTONI
SOCIETAT

Comencen les afectacions de trànsit per la Fórmula 1

Barcelona

La Diputació de Barcelona destina 1,3 milions a tenir platges més “segures i saludables”

Mataró
societat

Els pobladors del Pirineu central al neolític inicial ja menjaven làctics i derivats del porc

Barcelona

L’Ajuntament defineix dotze espais del municipi com a refugis climàtics

SALT
infraestructures

Els enllaços de la C-17 amb polígons de Granollers i Lliçà de Vall, a punt d’estrena

Granollers
societat

Arrenca el judici contra l’acusat de violar una menor a Igualada el 2021 i intentar matar-la

Barcelona
societat

Consum de coques artesanes de Sant Joan, a l’alça

Barcelona