Societat

La Trekorientació de Santes Creus 2010 reuneix més de 500 participants

La prova va recórrer els termes municipals d'Aiguamúrcia, el Pla de Santa Maria i Vila-rodona, a la comarca de l'Alt Camp

La Trekorientació de Santes Creus 2010 es va celebrar diumenge passat, 17 d'octubre, amb la participació de 550 persones. La prova, organitzada pel Consell Comarcal de l'Alt Camp, la Ruta del Cister i Drac Actiu, va recórrer tres termes municipals diferents –Aiguamúrcia, el Pla de Santa Maria i Vila-rodona– amb l'objectiu de donar a conèixer aquesta part de la comarca.

La Trekorientació és una activitat esportiva en la qual els participants fan un itinerari a peu amb l'objectiu de trobar una sèrie de balises o fites, amb l'ajuda d'un mapa.

El recorregut de la Trekorientació es va fer de manera lineal pel recorregut vermell –el de més dificultat, amb 24 quilòmetres– amb sortida en un lloc establert per l'organització. L'arribada era situada a la plaça del monestir de Santes Creus. Per als recorreguts blau i verd –nivell mitjà de dificultat, amb 14 quilòmetres, i nivell iniciació, amb 6 quilòmetres– el traçat era circular i les sortides i arribades seran a la plaça del mateix monestir.

La de Santes Creus va ser la tercera i última prova de la Trekorientació 2010. Les dues anteriors proves d'aquesta edició, celebrades a Poblet i Preixens, juntes han aconseguit un èxit de participació de 1.700 persones que han mantingut la Trekorientació com l'activitat de referència d'orientació i senderisme a Catalunya en la seva vuitena edició.

La Trekorientació és una activitat que combina de manera ideal natura, esport i cultura. El plantejament popular de la prova permet que la puguin practicar des de famílies amb nens i grups d'amics, fins als esportistes més entrenats.

Podeu trobar les classificacions i més informació a http://www.trekorientacio.com/santescreus.php.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
salut

L’Hospital de Mataró canvia els uniformes quirúrgics per uns més sostenibles

mataró

Les fires del 1 de Maig omplen de gent els carrers de Figueres malgrat l'amenaça de pluja

figueres

El TSJC reconeix la bulímia com una malaltia incapacitant

girona
urbanisme

Alella tira endavant el projecte per urbanitzar la Serreta i El Pla

alella
mobilitat

Mataró comença demà a multar a l’illa de vianants del centre

Mataró
indonèsia

Les autoritats es preparen per fer front a l’erupció del volcà Ruang

barcelona
LA CRÒNICA

Les mestres que fan collir pedres

CRÒNICA

Defensors davant la burocràcia

Societat

L’Ajuntament de Badalona estudia ara com reobrir l’alberg municipal

Badalona