Societat

Preparació del mercat de Nadal a Sant Llorenç de Cerdans

La tercera edició del mercat de Nadal transfronterer és prevista pel diumenge 12 de desembre del 2010 de dos quarts de deu del matí a les set del vespre a la sala polivalent de Sant Llorenç de Cerdans. Dels quaranta-cinc espais disponibles, a l'interior, i dels vint a fora, més de trenta han estat ja reservats.

Els organitzadors busquen ara un complement d'expositors: artesans, artistes, entitats associatives, activitats artístiques com ara ceràmica, pintura, joies, etc., parades del sector alimentari: productes de pagesos o altres produccions artesanals.

L'organització té l'exclusiva del servei de bar i de la tómbola. Un estand de restauració ràpida és previst. Per participar al mercat es demana als expositors un lot per sortejar a la tómbola i una modesta contribució financera per a la neteja de la sala i dels entorns.

Les reserves s'han de fer per correu electrònic a l'adreça següent: [email protected] o per correu postal adreçat a: Orfeó de Sant Llorenç de Cerdans, 16 atzucac de la Sort, 66260 Sant Llorenç de Cerdans (Vallespir). En la petició de participació cal indicar la raó social, el nom del responsable, telèfon i adreça electrònica, l'activitat i l'espai sol·licitat, precisant si es vol a dins o a fora. A recepció d'aquestes informacions l'organització es posarà ràpidament en contacte amb les persones interessades. La data límit de les inscripcions és el 15 de novembre del 2010.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Joan Ramon Laporte
Catedràtic de farmacologia

“Cal rigor en l’avaluació dels medicaments, ara és un frau”

Barcelona
BADALONA

“Si tanquen, tornarem a viure al carrer”

BADALONA

Una vila suspesa en el temps

Roses
La monarquia

Felip VI ‘el covard’?

Olot

Auditories energètiques gratuïtes per als comerços

Olot
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró