Societat

Vicenç Vila

Propietari del DO de Girona

“Els de fora et fan valorar més Girona”

Quant de temps fa que té la Taverna Catalana DO?

Com a empresa fa quinze anys que ho tenim, però vam canviar el local fa dos anys amb el tipus de producte que tenim ara, amb torrades i embotits.

Noten la incidència de les Fires de Sant Narcís en la feina?

Sí, moltíssim. Hi ha un salt molt important, canvia de la nit al dia. Es multiplica tot per 50 i 60, si tinguéssim més local encara podríem omplir més, sobretot el dia de Tots Sants. Amb tot, és de molt mal treballar i a vegades la gent surt descontenta perquè tothom ve a la mateixa hora i no es pot atendre al màxim de bé els dies més forts, és impossible. Esperes les Fires amb ganes però són també una mica desagradables per això.

Com veu l'edició d'aquest any, amb un dia més?

Jo més aviat miraria de concentrar-ho tot en quatre o cinc dies al voltant de l'1 de novembre, en comptes d'allargar-ho.

I els clients que els vénen en aquestes dates?

És molt agradable perquè et visita molta gent dels voltants de Girona, és una fira molt oberta i els agrada molt venir. Et fan apreciar més la teva ciutat perquè te la valoren moltíssim.

I la resta de l'any?

El que falta a la plaça Independència és més activitat la resta de l'any. Mai s'ha fet res i per això la gent no hi passeja, per aquí. És morta totalment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Cop28

El futur climàtic global es discuteix a Dubai

barcelona
societat

S’activa la preemergència i Aragonès veu “a prop” el trasllat d’aigua en vaixell

Barcelona
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel ennuvolat a partir de la tarda amb algunes precipitacions

Barcelona
INFRAESTRUCTURES

Es constitueix la Taula Estratègica de l’Aeroport de Girona-Costa Brava

GIRONA
CRÒNICA

El “miracle” banyolí de l’equilibri escolar

Cada cop menys papallones

GRANOLLERS
CONSTANTÍ STEFANESCU
COORDINADOR CIENTÍFIC I CO-CREADOR DEL CBMS

“Els naturalistes volen ser a la xarxa”

GRANOLLERS
Societat

Patir racisme en primera persona

BADALONA
gastronomia

Disfrutar: “Si ho haguéssim somiat, no ho hauríem ideat millor”

Barcelona