Arenys de mar
El Calamarenys porta les tapes al mercat
Sis restaurants van oferir tapes a base de calamars dins els actes de les jornades
Sis restaurants que participen en les jornades gastronòmiques del Calamarenys es van inventar ahir una versió reduïda dels seus menús: unes tapes a base de calamars. Els qui es van acostar fins al mercat municipal van poder degustar aquests plats reduïts amb versions del tot originals, com ara truita fosca de calamars o calamarset amb escabetx. Per tancar les jornades encara queda pendent aquest diumenge el concurs popular de plats cuinats a base de calamars que tindrà lloc a la llotja després d'haver desestimat la primera opció del mercat per problemes d'aforament. L'impulsor del Calamarenys, el restaurador Joan Majó, va destacar que les jornades gastronòmiques són un èxit, i va assenyalar que l'activitat al mercat permet veure el producte fresc i alhora transformat en un plat de primera qualitat. El tastet al mercat va ser escollit tal com reconeix el regidor de Promoció Econòmica, Marc Soler, per mirar de dinamitzar l'espai i aconseguir que hi entri més clientela. El regidor va negar que es tractés d'una acció oportunista com a resposta al malestar generat amb els paradistes arran de l'obertura del mercat a les tardes.