Societat

Moren dos motoristes al xocar amb un cotxe en una via secundària de Menorca

L'accident ha tingut lloc a la carretera Maó-Fornells

Hi ha tres ferits, dos d'ells en estat greu

Els conductors de dues motocicletes, J.G.P, de 25 anys; i J.O.P., de 33, han perdut la vida a l'estavellar-se aquesta tarda amb un automòbil en la carretera Maó-Fornells, una via secundària de Menorca, segons ha informat la Guàrdia Civil de Tràfic.

L'accident s'ha registrat minuts abans de dos quarts de cinc quan tres motoristes, que circulaven junts, han xocat contra un vehicle que travessava la carretera en un encreuament que enllaça des d'Alaior cap a les platges de la costa nord de Menorca.

El conductor de la tercera moto, J.C.P., de 40 anys, ha patit ferides de pronòstic greu i ha estat evacuat a l'hospital Mateu Orfila de Maó.

Els dos ocupants de l'automòbil, de 63 i 61 anys respectivament, també estan sent atesos i pateixen ferides de diferent consideració. El conductor es troba en estat greu i l'acompanyant, amb ferides lleus.

La Guàrdia Civil està instruint les diligències i aixecant l'atestat per a esclarir les causes i circumstàncies d'aquest accident de trànsit.

Ha calgut activar l'equip d'atenció psicològica per a atendre els familiars de les víctimes quan se'ls ha informat del tràgic resultat del succés.

S'han desplaçat al lloc del sinistre agents de la Guàrdia Civil, Policia Local, servei d'Emergències del 112, professionals de l'IB-Salut amb ambulàncies UVI mòbil i suport vital bàsic del 061. L'autoritat judicial ha ordenat l'aixecament dels cadàvers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Unes 16.000 persones visiten el festival Palamós Terra de Mar

palamós

La 3a Oncotriatló recapta 8.500 euros pels malalts de càncer

llançà
educació

La UAB crea una càtedra per a la salut dels professionals sanitaris

Cerdanyola del Vallès

El Girovi tanca l’edició rècord amb més de tres-centes mostres de vins

girona
Tecnologia

Barcelona obre una oficina per recrear memòries amb intel·ligència artificial

Barcelona

15 colles locals participaran al 62è Carroussel Costa Brava

palafrugell

‘Pájaros’ i ‘El fred que crema’ s’imposen al primer festival de cinema

blanes

La polèmica ‘invasió’ de la fórmula 1 a Barcelona

Barcelona

Un gran memorial a cel obert

Portbou