Societat

Calp fa una marxa cicloturística solidària

L'objectiu és el de recaptar fons per als discapacitats psíquics i físics de la localitat

Diumenge 7 de novembre s'hi desenvolupa una marxa cicloturística amb l'objecte de recaptar fons per a l'Associació de Minusvàlids Psíquics, Físics i Sensorials d'aquesta localitat. La participació conté una aportació econòmica en format de donatiu, de 13 euros per als esportistes amb llicència i de 20 euros al que no la tinguen.

El recorregut es troba degudament senyalitzat i l'organització disposarà de vehicles de protecció dels participants i servei mèdic. També s'han previst diversos punts d'avituallament i l'associació organitzadora recomana l'ús de casc per a tots els participants.

Degut a que el recorregut no estarà tancat al trànsit rodat, es recomana a tots els participants en aquesta prova solidària, que posen en pràctica les normes de circulació vial, amb la qual cosa, es fa l'advertiment que les infraccions que puguen cometre's, correran a càrrec dels infractors o infractores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.