Societat

SUCCESSOS

La dona de Vilassar de Dalt va ser morta amb brutalitat

Els Mossos d'Esquadra investiguen si va ser víctima d'un robatori, tot i que no descarten cap hipòtesi

Els veïns van trobar-la a casa, alertats perquè no havia anat a buscar el nen que cuidava

La dona d'uns 50 anys que va ser trobada morta divendres al vespre a casa seva, a Vilassar de Dalt, va ser agredida brutalment. La víctima estava despullada, amb un tall al coll, tot i que altres versions parlen d'un cop de martell al cap, segons va informar ahir l'agència ACN.

Per ara, tot apunta que la dona va ser víctima d'un assalt violent, ja que l'interior de la seva torre, situada al carrer Torras i Bages, estava “regirat” i “amb els mobles per terra”, segons el testimoni d'alguns veïns, que estaven força espantats i consternats per aquest crim.

I és que van ser els veïns els que van trobar el cos de la dona amb evidents signes de violència. La dona feia de cangur d'un nen, veí seu, que estudia a l'escola Sant Jordi de Vilassar, i com que no va anar-lo a buscar divendres a la tarda, estranyats, van anar a casa seva. Allà hi van trobar el cos de la dona brutalment agredit. Magda Basté, veïna de la urbanització, va explicar a Europa Press que els veïns van trobar la víctima “morta al llit” i va assegurar que ara té “moltíssima por”.

Els Mossos no descarten cap hipòtesi sobre el mòbil del crim, tot i que s'indica que pot haver estat un robatori. Ahir no van transcendir més detalls de la investigació perquè el jutjat de Mataró, en funcions de guàrdia, va ordenar el secret de sumari.

Agents de la unitat d'investigació de la Regió Policial Metropolitana Nord, que s'han fet càrrec de la resolució d'aquest cas, van tornar ahir a l'escena del crim per trobar pistes que els condueixin a l'autor o autors del crim. Els investigadors també indagaran l'entorn familiar de la víctima i l'autòpsia aclarirà com va morir la veïna de Vilassar.

LA FRASE

Tinc moltíssima por per tot el que ha passat... Era una persona molt agradable
Magda Basté
veïna de la víctima


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.