Festes populars i fires

CASERES (Terra Alta)

III Fira Comarcal del Tocino i Productes Típics

La fira s'ha fet gran

Amb només dues edicions, la Fira del Tocino ha aconseguit fidelitzar un bon nombre de visitants que van a buscar-hi productes locals de qualitat i, a més, aprofiten la jornada per participar en el grapat d'actes que s'hi organitzen. En aquesta edició hi trobaran l'oferta d'una cinquantena d'expositors. De les activitats, destaca l'aposta per la cultura popular, amb la II Trobada de Jotes de les Terres de l'Ebre i la galejada dels Trabucaires de Caseres. Per a la canalla s'ha preparat un taller infantil i l'actuació d'un pallasso. La diada es completarà amb el dinar popular de “fesols i talladetes” (trossets petits de cansalada), el bingo a favor de la Marató, un tast de vins i el ball a càrrec de l'orquestra La Moda.

5 de desembre. A la vela firal. De les 10 a les 14.30 i de les 16 a les 21 h. Tiquet del dinar, 15 euros. Es recomana comprar-los anticipadament. Més informació al telèfon 977 431 909.
www.caseres.altanet.org


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.