TREMP (Pallars Jussà)

45a Fira de Primavera

Descobrir el Pirineu

Malgrat la crisi, Tremp torna a donar la benvinguda a la primavera amb una nova edició de la seva fira més important, que manté el nombre de parades i expositors. Entre els diversos espais que formen part de la fira cal destacar les parades d'àmbit alimentari de la segona edició de la Fira de l'Embotit del Pirineu, a la plaça de l'Ajuntament, amb una àmplia representació de la xarcuteria típica de muntanya, des del Ripollès fins a la Val d'Aran. Dissabte al matí se celebraran dos concursos d'embotits (de tipus secallona i de tipus xolís) i a la tarda la convocatòria tindrà un caràcter més festiu, amb el pregó de la 2a Fira de l'Embotit, a càrrec de la periodista i presentadora de televisió Mari Pau Huguet, i actuacions per a petits i grans. Diumenge, com en les darreres edicions, els carrers del nucli antic s'ompliran amb el mercat del Pirineu Fantàstic, amb diversos expositors d'articles artesans i productes típics del Pirineu, tallers per als més menuts i una representació de diversos oficis tradicionals. A més, tant dissabte com diumenge, des de les vuit del vespre fins a les 11 de la nit, el tast Sabors de Primavera, al pavelló esportiu del casal, oferirà al visitant el bo i millor de la gastronomia d'alguns restaurants de la comarca.

La fira es completarà amb un concert de la Banda del Col·legi Pare Manyanet de Reus; un concert i ballades de sardanes; animació infantil; la representació de l'espectacle de monòlegs Quina barra, a càrrec de la companyia de teatre A Galet; la 12a Trobada de Puntaires, una aula de tast de maridatge de vi de la DO Costers del Segre i embotit del Pirineu, i un espectacle de foc i color a càrrec de la Colla de Diables Lo Peirot de Tremp.

A. VENTURA

9 i 10 de maig. Horari d'exposició de la fira: de 10.30 a 14 h i de 16.30 a 22 h. El preu de l'entrada a l'espectacle Quina barra, de la companyia A Galet, és de 3 €.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Recerca pilot de la URV per detectar a Tarragona el sensellarisme ocult

TARRAGONA
Estats Units

Mor el pacient que va rebre un ronyó de porc modificat genèticament

Barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Nova edició de Guíxols Flors amb molta participació

SANT FELIU DE GUÍXOLS
GIRONA

Els castells, protagonistes del primer diumenge de Temps de Flors

GIRONA
SERVEIS

Balaguer instal·la un sistema innovador per detectar fuites d’aigua a la xarxa

BALAGUER

Estabilitzat l’incendi forestal

BATEA
societat

Col·lapse general a Rodalies que es pot allargar a demà

barcelona
Sonia Giménez
PRESIDENTA DE L’OBSERVATORI DE L’AIGUA DE TERRASSA (OAT)

“En la gestió de l’aigua cal valentia i requereix consens”

TERRASSA
Olot

El Cornamusam aposta per la programació de quilòmetre zero

Olot