Carod-Rovira inaugurarà la Fira de Tremp i Mari Pau Huguet serà la pregonera de la fira de l'Embotit

Tremp celebrarà del 8 al 10 de maig la 45a edició de la Fira de Primavera. La inauguració d'aquesta edició anirà a càrrec del vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira i la pregonera de la Fira de l'Embotit serà la periodista Mari Pau Huguet. Durant el cap de setmana, es podran visitar les diverses instal·lacions que s'han ubicat al centre de la ciutat; el recinte firal, amb diversos expositors del municipi i de la comarca, ocupa el llarg de la Rambla Doctor Pearson i el Passeig del Pare Manyanet, al carrer Lleida hi haurà el Mercat firal i al Passeig del Vall, el Mercat agroalimentari, on es podran provar i adquirir productes artesanals i alimentaris d'arreu de Catalunya.

Per segona vegada, l'Ajuntament de Tremp juntament amb l'Associació Catalana de Xarcuters del Pirineu, constituïda durant l'anterior edició de la Fira de Primavera, convoca i organitza la Fira de l'Embotit. El pregó inaugural d'aquesta anirà a càrrec de la periodista Mari Pau Huguet. En aquest context, tindrà lloc el diumenge a la tarda una aula tast de maridatge de vi de la DO Costers de Segre i embotit del Pirineu a càrrec del sommelier Xavier Ayala. Es repeteixen, també, el tast gastronòmic Sabors de Primavera i el Mercat artesanal del Pirineu Fantàstic, l'obertura del qual serà el diumenge a les 11 del matí, i tindrà lloc al casc antic de Tremp. A més de parades d'artesania hi haurà tallers per a nens i espectacles durant tot el dia.

La participació de diverses entitats en aquesta fira completa el programa amb la Trobada de Puntaires, un tast de formatges organitzat pel Casal Cultural i la representació de l'espectacle de monòlegs 'Quina barra' del grup de teatre A Galet. La Fira es clourà el diumenge a dos quarts de deu de la nit amb un espectacle de foc i color a càrrec de la Colla de Diables Lo Peirot a la Plaça de l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
crònica

Els primers batecs de Temps de Flors

Girona
PLATJA D’ARO

Retiren una terrassa del passeig marítim per impagaments

PLATJA D’ARO

Malvivint de nou al ras

Badalona

Una comunitat universitària a Girona

gastronomia

Setze dies per assaborir l’arròs mariner de Tarragona

Tarragona
SALUT

Alerten de llaminadures amb un component del cànnabis

BARCELONA

L’Ajuntament de Mataró ha d’indemnitzar amb 49.000 euros una extreballadora

mataró
URBANISME

Roquetes vol quedar exclosa de la zona inundable per poder construir

ROQUETES

Denuncien una “sobreocupació crònica” del centre d’acollida de la Misericòrdia

girona