Societat

El fred hivernal arriba a tot el país

Girona es troba en alerta taronja per ratxes màximes de vent de 100 quilòmetres per hora, i en groga per temperatures que poden arribar als menys 9 graus

Barcelona i Lleida ho estan per temperatures entre menys 4 i 7 graus i Tarragona per ratxes de vent de 80 quilòmetres per hora.

Les baixes temperatures que aquest dimecres ja s'han pogut sentir a bona part de Catalunya s'intensificaran els propers dies.

Els termòmetres baixaran en les properes hores de forma accentuada i el vent que ja bufa en algunes zones amb força, contribueix a accentuar la sensació de fred.

S'espera que la matinada d'aquest dimecres a dijous les temperatures toquin fons.

Girona es troba en alerta taronja per ratxes màximes de vent de 100 quilòmetres per hora, i en groga per temperatures que poden arribar als menys 9 graus, mentre que Barcelona i Lleida ho estan per temperatures entre menys 4 i 7 graus i Tarragona per ratxes de vent de 80 quilòmetres per hora.

A les Balears, Mallorca i Menorca estan en alerta taronja per vents costaners i en groga per neu i per ratxes màximes de vent de 80 quilòmetres per hora, mentre que Eivissa i Formentera ho està per fenòmens adversos costaners.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.