Societat

Girona rep 50.000 euros d'una sèrie d'un cinquè premi

L'administració Can Pous, a tocar de la Devesa, va vendre els deu dècims

Fa 12 anys hi havia tocat La Primitiva

L'administració Can Pous, situada a tocar del parc de la Devesa de Girona, va ser un oasi de felicitat, atesa la poca sort de les comarques gironines en el sorteig de Nadal. Una sèrie del cinquè premi del número 73684 va permetre a aquesta administració de la capital gironina repartir 50.000 euros.

La propietària de l'administració Can Pous, Maria Teresa Pous, es mostrava feliç ahir per haver venut aquesta sèrie d'un cinquè premi i admetia que “és el premi més gros entregat de loteria” en els 25 anys que fa que reparteix sort, primer al carrer de Figuerola i, des de fa uns 12 anys, al passatge de Camp de Mart. Tot i això, Pous recordava que fa uns 12 anys hi havia tocat La Primitiva amb sis encerts, que van suposar 168 milions de pessetes (més d'un milió euros).

“Encara estic volant”, afirmava Pous un cop va conèixer el premi i es va el generar el rebombori mediàtic. Alguns dels veïns del barri de la Devesa poden ser els afortunats, per bé que asseguren que per Nadal “ve gent de fora”. La propietària admetia que el pessic del cinquè premi serà “la millor propaganda” possible de cara a la loteria de Reis.

LA XIFRA

73684
Una sèrie
del cinquè premi (50.000 euros) va repartir l'administració Can Pous, a tocar de la Devesa de Girona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.