Societat

Catalunya també esgarrapa quatre cinquens premis

Al marge de la capital, també toquen a Olesa, Montornès, Terrassa, Malgrat, Masquefa i Sant Andreu de la Barca

Les altres tres demarcacions, també premiades

Quatre dels vuit cinquens premis que hi havia en joc van somriure a Catalunya. Administracions de la ciutat de Barcelona van vendre dècims dels números 73684, 15548 i 06075, que repartien 50.000 euros per sèrie, i Olesa de Montserrat, Montornès del Vallès, Masquefa, Terrassa i Sant Andreu de la Barca també van participar d'aquestes dotacions, de la mateixa manera que poblacions de les altres tres demarcacions catalanes: Tarragona –41 sèries–, Girona i Calafell –1 sèrie–, Sort i el Vendrell. Almenys a Malgrat de Mar també es van endur un bon pessic de la sort reservada a la capital del país.

Òscar Montes, propietari del bar Blanc i Negre de Malgrat, ahir era un home feliç. El seu establiment va repartir entre els seus clients fins a trenta sèries del número 06075 en dècims de 20 euros, premiat amb un cinquè premi i que havia adquirit al Makro de la Zona Franca de Barcelona. En total, 1,5 milions que, segons assegura, “han anat a parar a mans de gent treballadora, i molts d'ells amb greus problemes de diners”. “Alguns m'han vingut plorant de felicitat, perquè aquest premi els treu del forat i podran pagar la llum o l'aigua”, va destacar.

A Terrassa, els dècims venuts del 15548 provenien de la terminal: un nou sistema de distribució, estrenat al novembre, que permet escollir determinats números o terminacions a distància. Això va fer que l'administració número 13, situada al Carrefour, no sabés amb exactitud quants dècims havia distribuït, per bé que ahir ja va rebre la visita d'un client que n'havia adquirit tres. “La culminació de la nostra feina acaba depenent de la sort i estem molt contents. Fa dos anys ja vam repartir un cinquè premi com ara i fa tres setmanes vam tenir un número posterior al segon”, va dir la propietària, Helena Salillas, que segueix defensant la màgia dels números tradicionals.

Montornès, Masquefa, Olesa i el Vendrell, Barcelona i Sort també van vendre participacions del 15548, el número més repartit de tots, mentre que Sant Andreu de la Barca va vendre una sèrie sencera del 06075.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.