Societat

El brou de Núria de Gispert

La recepta: Ingredients: Gra: no n'hi posa. Carns: una carcassa de gall dindi, mig pollastre, vuit ales de pollastre, os de vedella i os de pernil. Verdures: porro, api i pastanaga, entre d'altres. Pasta: galets de Nadal. Elaboració: Primer s'hi posen les carns i, quan arrenca el bull, s'escuma el brou i s'hi afegeixen les verdures. La cocció són tres hores i una quarta hora de repòs.

Consell: farem bullir a part els galets en aigua normal i un vas i mig del brou, i els afegim a l'escudella. Ho servim amb unes pilotilles molt petites i ou dur ratllat.

cuinera: Núria de Gispert (Presidenta del Parlament)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.