Societat
El brou de Pep Guardiola
La recepta: Ingredients: Gra: cigrons i mongetes. Carns: tots els menuts d'un pollastre de pagès, un tros gran d'un pit de xai, un os de vedella, tres botifarres negres i tres de blanques cuites. Verdures: patates, porro, pastanaga i api. pilota: vedella i porc, all i julivert, farina de pa i ou. Pasta: galet gran. Elaboració: Una sola olla, molt gran, que és sempre la mateixa. La pilota s'hi afegeix al final, amb tres peces diferents. Les botifarres són els últims ingredients a entrar al bull perquè no es perdin per l'olla.
Consell: el brou es fa la vigília del dia de Nadal i reposa tota la nit amb els ingredients del bull. L'endemà es cola i s'hi afegeixen els galets grans que s'han cuit a banda.
cuinera: Dolors Sala (mare de l'entrenador del FC Barcelona)
Notícies relacionades
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.