Societat

El brou de Gerard Piqué

La recepta: Ingredients: Gra: cigrons. Carns: vedella, pollastre, os de pernil, de vedella i de porc, botifarra, botifarra negra (una mica). Verdures: patata, api, xirivia, un bon tros de col. Pilota: vedella i porc, all i julivert, dos ous, pa ratllat i farina. Pasta: galet gran. Elaboració: Tot plegat ha de bullir un parell d'hores. La pilota, d'una sola peça, s'hi ha d'afegir cap al final. El brou es cola i s'hi posen els galets, dels grans, que s'han fet bullir a part.

cuinera Montserrat Guitart (àvia del futbolista del FC Barcelona)

cuinera Montserrat Guitart (àvia del futbolista del FC Barcelona)

El consell: les patates s'afegeixen al tram final de l'elaboració perquè agafin el punt just de cocció. Després, seran servides a taula amb la resta de carns i verdures del bullit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Tarragona adjudicarà el contracte de la brossa a Urbaser un cop exclosa l’empresa guanyadora

Tarragona

Confirmen un cas del virus de la Llengua blava en una explotació ramadera

vilademuls
GIRONA

Presenten la 18a edició dels Premis E-TECH de noves tecnologies

GIRONA
SERVEIS

Renfe afegeix una freqüència de l’AVE al Camp de Tarragona a les 11 del matí

Perafort-La Secuita
CULTURA

La biblioteca García Márquez de Barcelona tancarà tres setmanes per arreglar “desperfectes”

Barcelona
SOCIETAT

Mataró obre l’oficina contra les ocupacions conflictives pactada amb el PP

MATARÓ
SOCIETAT

Tortosa anuncia la I Fira Internacional d’Espectacles de Recreació Històrica

Tortosa

Recreen una casa del poblat ibèric del Turó Rodó

lloret de mar
Medi ambient

Aporten sorra a les platges del Miracle i Llarga de Tarragona

Tarragona