Societat

Cap de setmana de competicions als Angles

L'estació d'esquí del Capcir és l'escenari de les proves del campionat Handiski, i diumenge hi tindrà lloc la XXIV edició de la Trace Catalane

El campionat de França Handiski tindrà lloc aquest cap de setmana a la pista Courbas, dels Angles (al sector del pla de Mir). El dissabte 8 de gener, a partir de dos quarts de deu del matí, es desenvoluparan dues proves d'eslàlom gegant i diumenge es farà un eslàlom especial. Disset competidors participaran en aquestes proves dels Angles, que constituiran l'única etapa pirinenca d'aquest campionat.

El diumenge 9 de gener, també als Angles, la XXIV edició de la Trace Catalane sortirà a dos quarts de nou del matí del pla de Bigorra. S'hi espera un centenar de participants, originaris de cada banda del Pirineu, en aquesta competició d'esquí de muntanya, que consta de dos nivells: el recorregut A, amb un desnivell de 1300 metres, pujarà pel mont Llaret, cap a la Balmeta, serra de l'Orri, estanys blaus i arribada al pla de Bigorra; el recorregut B, amb un desnivell de 850 metres, permet descobrir l'esquí de muntanya de competició. Les inscripcions es poden fer mitjançant el lloc web de l'associació d'esports de muntanya Cerdanya-Capcir o el dissabte 8 de gener, de dos quarts de cinc a dos quarts de vuit de la tarda, a la sala d'exposicions de l'espai Bleu Neige, als Angles. Aquesta cursa, homologada per la federació francesa de muntanya i alpinisme, també puntua per l'Open de la Federació Excursionista de Catalunya, el campionat regional i la copa de França d'esquí d'alpinisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.