Societat

TARRAGONA

Els Reis Mags, a l'associació provincial La Muntanyeta

Ses Majestats els Reis Mags d'Orient van visitar ahir al matí tots els nens i nenes, nois i noies de l'escola, el centre ocupacional i la residència de l'associació provincial de paràlisi cerebral La Muntanyeta a Tarragona. Des de fa set anys, i puntualment cada 6 de gener, també reben la visita dels Reis de la Fundació Tarragona Solidària de l'iI·lustre Col·legi d'Arquitectes Tècnics de Tarragona, que van portar regals per a tothom. Fa un parell de setmanes, Ses Majestats els Reis d'Orient van acudir provinents de l'il·lustre Col·legi d'Advocats, en una visita que es repeteix des de fa vuit anys, i van obsequiar tots els nens i nenes i nois i noies del'APPC amb regals i una gran festa de Nadal. El passat 21 de desembre va ser el torn de la Fundació Port Aventura, que va portar els personatges del parc a visitar els alumnes i residents de La Muntanyeta, que van gaudir a les mateixes instal·lacions de l'entitat provincial de diverses actuacions, entre les quals cal destacar la dels mariachis i ballarins.

D'altra banda, els organitzadors de la II Festa Solidària Motera Baix Penedès, celebrada els passats 18 i 19 de desembre al Vendrell, faran efectiu avui a l'APPC el donatiu d'un televisor per al servei residencial i de dues cadires de bany. Part de la recaptació de les diverses activitats solidàries que es van realitzar també va destinada al CRAE Residència Lluís Folch i Camarasa, al poble penedesenc de Santa Oliva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Gastronomia catalana, la que ho aprofita tot

Barcelona
Joan (Nani) Mora
Cap de l’oposició d’ERC a Sant Andreu de Llavaneres

“Veiem com tot el que tenia la marca d’ERC s’està aturant”

Sant Andreu de Llavaneres
ADMINISTRACIONS

El Maresme se sent exclòs del pla de barris

MATARÓ
ciència

Asfalt autoregeneratiu i altres avenços tecnològics per a més seguretat a les vies

Tarragona
gastronomia

Cinc restaurants, un menjador escolar i dues escoles de cuina, a l’Slow Food

sant sadurní d’anoia

Un pèsol per col·locar

sant andreu de llavaneres
Societat

Es presentarà una moció al ple per parlar de l’alberg de Badalona

Badalona
ADMINISTRACIONS

L’Ajuntament de Lleida serà part en la causa dels robatoris a l’Horta

LLEIDA
societat

Els càmpings de la Costa Brava, principal allotjament turístic català

roses