Monogràfics

LA CANONJA (Tarragonès)

Festa major

Més jove

El municipi més jove de Catalunya celebra la festa major com sempre ho ha fet: amb caliu de poble. Del programa en destaca l'aposta pel jovent: les nits del 21 i 22 seran seves amb la música de Los Llorus del Negritu, una formació que versiona, amb gralles i timbals, els temes més discotequers, i sessions de house, techno i revival a càrrec de Dj's canongins pel divendres, i ball amb l'orquestra Allioli pel dissabte.

Clàssics

Aquests dies tampoc faltaran altres propostes que ja s'han convertit en un clàssic. És el cas de les baixades de carretons per a nens i joves que cada any sumen més adeptes, o l'escudella popular del dia 23, un àpat que s'allargarà amb l'actuació de l'humorista Ramon i la música d'Enric & Co. El dia 20, festivitat de Sant Sebastià, concentrarà els actes més tradicionals: la missa solemne, la processó pels carrers de la vila i la ballada de sardanes, al matí, i el concert i el ball de festa major amb l'orquestra Maravella, en sessió de tarda i nit. Pel que fa als espectacles, cal destacar la representació de No som res, a càrrec de Carles Xuriguera i Rafel Faixedas, el dia 19, i el concert Els vents de l'OCEM, de l'Orquestra Camera Musicae del dia 22.

Fins al 23 de gener. Escudella popular: venda d'entrades fins al dia 21 al Poliesportiu (7 euros).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.