Societat

societat

La Molina baixa preus fins que hi hagi més neu

L'estació d'esquí alpí ripollesa i ceretana de la Molina vol compensar els que hi van a practicar l'esquí rebaixant el preu de forfet perquè l'oferta de pistes i remuntadors no és del cent per cent per la falta de neu. Així, a partir d'ara, el preu del forfet per un dia d'esquiada per als adults serà de 28 euros i el forfet infantil, de 21. Fins ara eren de 39 i 29 euros, respectivament, en temporada alta. L'estació mantindrà aquest ajustament dels preus fins que les condicions meteorològiques, és a dir, la neu, permetin obrir nous trams de pistes.

Actualment, la Molina té gruixos de neu pols i dura que van dels 20 als 45 centímetres i té obertes 19 de les 53 pistes que hi ha, 5 de blaves, 6 de vermelles i 1 de negra. Els quilòmetres esquiables són un total de 22 de 61. Manté obert el telecabina Alp 2500, 8 telecadires, dues cintes transportadores i un teleesquí.

A partir de demà passat, la Molina serà l'escenari dels campionats del món de surf de neu de la federació internacional d'aquest esport. Es duran a terme a les zones dels Alabaus i de l'Estadi, que estan en perfectes condicions per a aquest esdeveniment que se seguirà a tot el món.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.