Societat

Valls

Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2011

Ruta de les Tapes per les Decennals

Una trentena de restauradors de Valls prenen part en aquest itinerari

Cada tapa i el tastet de vi costarà 2,50 euros

Una trentena de restauradors configuren l'itinerari gastronòmic dissenyat amb motiu de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de Valls. La Ruta de les Tapes permetrà als clients dels diferents establiments tastar les propostes elaborades a partir d'ingredients molt típics del territori de l'Alt Camp. La ruta inclou, a més, el cava de les Decennals que ha produït la cooperativa de Nulles a partir de les varietats macabeu, xarel·lo i parellada, un cava brut amb dos anys de criança, “pensat per als àpats de les Decennals amb un baix índex de sucre”, detallava Enric Vives, responsable de l'elaboració del cava.

Els organitzadors, l'empresa Vidiví fundada l'any 2000 i especialitzada en vins, caves i dedicats a la formació del personal d'hostaleria, s'han proposat que la ruta sigui altament participativa -2,50 euros la tapa i el tast de vi-, i amb aquest objectiu obsequiaran amb diferents productes les primeres deu persones que completin la Ruta de les Tapes.

Jurat expert

Però els responsables d'aquesta nova activitat, també premiaran els elaboradors de les tapes. Així, s'han creat els premis a la tapa més gastronòmica, a la tapa més vallenca i a la tapa més simpàtica. Un jurat format per experts del món de la gastronomia –Carles Gaig, Joan Bosch i Àngel Solé–, decidiran quina és la tapa més gastronòmica i els guanyadors obtindran un àpat per a dues persones al restaurant Can Bosc, de Cambrils.

Els altres premis –la tapa més vallenca i la més simpàtica–, seran escollides per votació popular i els guanyadors tindran com a premi un viatge per a dues persones a Mallorca i una estada per a dues persones a Mas Passamaner de la Selva del Camp.

L'alcalde de Valls, Albert Batet, que ahir va assistir a la presentació de la ruta, a l'Hotel Class, va destacar el mèrit d'aquesta iniciativa “en un moment en què molta gent de fora visitarà la ciutat”, va dir. El batlle va recordar que de totes les Festes Decennals en queda alguna cosa i es va referir a la recent restaurada biblioteca popular d'aquestes festes del 2011, però també va encoratjar la trentena de restauradors que han participat en la primera Ruta de les Tapes a convocar-ne una segona edició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

El Zoo provarà un sistema de filtres naturals per reutilitzar aigua

Barcelona
Urbanisme

Les obres del passeig de les Cales s’acabaran abans de l’estiu

Mont-roig del Camp
comerç

Barcelona és la capital amb més densitat comercial d’Europa

Barcelona
Estat Francès

Cauen les pales del Moulin Rouge

Barcelona
LA CELLERA DE TER

Els viveristes demanen que l’ACA els “obri l’aixeta” per no haver de tancar

LA CELLERA DE TER
campdevànol

Un projecte vol convertir el Ripollès en refugi de persones LGTBIQ+

campdevànol
gastronomia

Un ‘mercat’ gastronòmic quedarà obert al Port Vell

Barcelona

S’Agaró, un referent centenari

S’Agaró

El camí de ronda, un regal

s’agaró