La Fira de Sant Isidre de Cardedeu estrena nova imatge en la 26ena edició

La Fira de Sant Isidre de Cardedeu estrena nova imatge i nova marca, FICARD, que acompanya tots els elements gràfics. Però aquesta no és la única novetat d'enguany: un trenet turístic passejarà tothom qui ho desitgi pel municipi, i acostarà les persones que vulguin visitar la Fira dels barris fins al recinte firal. El trenet s'ha tirat endavant gràcies a la col·laboració de la Unió de Botiguers de Cardedeu, qui ha tingut la iniciativa de destinar els diners dels trajectes (a un euro per persona) a Càritas Cardedeu. La tercera gran novetat d'aquesta edició és la visita d'un centenar de xabiencs en el marc de l'intercanvi cultural entre Cardedeu i Xàbia, que ens oferiran un munt d'activitats culturals de la seva terra.

La FICARD començarà el divendres 15 de maig amb l'acte d'inauguració que tindrà lloc a les 7 de la tarda a l'estand de l'Ajuntament del recinte firal, i comptarà amb la presència de Rosa M. Cubel, directora general d'Agricultura, Ramaderia i Innovació de la Generalitat de Catalunya, l'alcaldessa Calamanda Vila, la regidora de Promoció Carme Mallorques i les autoritats locals i comarcals.

Com sempre, el protagonista principal de la Fira serà el bestiar, amb els concursos de bestiar boví i equí, el concurs de salt de cavalls o la «burricada». Però també hi tindran cabuda les activitats tradicionals i més consolidades com la mostra gastronòmica, el concurs mundial de menjadors de borregos, la gran desfilada de models o la cursa atlètica, entre d'altres. Enguany hi participaran més d'un centenar d'expositors de la comarca i d'arreu dels països catalans, qui oferiran productes i serveis per a tots els públics del divendres 15 al dilluns 18 de maig. Tot plegat emmarcat en l'entorn natural privilegiat dels parcs Pompeu Fabra i Pinetons.

La Fira de Sant Isidre de Cardedeu és un certamen ramader, agrícola i comercial amb activitats lúdiques complementàries. Està organitzada per l'Associació Fira de Sant Isidre amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cardedeu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Planten el Dimoni de les Festes de Maig a Badalona

Badalona
equipaments

Enderrocament “d’urgència” i “per seguretat” de l’edifici de l’Escola de Vela

platja d’aro
sequera

Només 17 hm³ per als regants al Baix Ter

LA TALLADA D’EMPORDÀ
urbanisme

Adjudiquen la rehabilitació de les cases del castell d’Amposta

AMPOSTA
GIRONA

Finalitzen les obres de l’enllumenat d’accés als jardins de les Pedreres

GIRONA
GIRONA

Tallen el pas per sota del viaducte al carrer Pedret per un despreniment

GIRONA
Societat

Mor Tuni Jordana, activista cultural i fundadora de la Gralla de Granollers

solidaritat

Pineda de Mar, Calella i Salou acullen 25 infants ucraïnesos durant tres setmanes

PINEDA DE MAR
patrimoni

El jaciment ibèric de Puig Castellar, declarat Bé Cultural d’Interès Nacional

Santa Coloma de Gramenet