Societat

Puig diu que s'ocuparà personalment de recuperar l'ànim dels bombers

El conseller visita el cos de bombers de Lleida, al qual pertanyien els cinc bombers morts a Horta de Sant Joan

Reconeix que el cos ha viscut “situacions” en que s'ha esquerdat la seva autoestima

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha assegurat avui que s'ocuparà directament de “recuperar l'estat d'ànim” dels bombers. El conseller ha fet aquestes declaracions poc abans de visitar per primera vegada als bombers de Lleida, al qual pertanyien els cinc bombers morts en l'incendi d'Horta de Sant Joan, a l'estiu del 2009.

Puig ha destacat que Lleida disposa d'un molt bon cos de bombers, tant a nivell quantitatiu com qualitatiu. Tot i això, ha reconegut ser conscient que els bombers han “viscut situacions en què s'ha esquerdat la seva autoestima i fins i tot el seu prestigi”.

Per al conseller, l'ànim és el que fa que els professionals i els voluntaris estiguin en condicions de donar el millor, que, segons ha dit, és el que la societat els reclama. “El meu compromís és posar-me al seu costat per recuperar el seu estat anímic perquè estiguin en les millors condicions, cosa que no dubto”, ha sentenciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.