Societat

trànsit

Un conductor homicida deixa dos morts a l'autopista C-32

Els Mossos detenen el responsable del sinistre que conduïa en contra direcció i hauria donat positiu d'alcoholèmia

Des de divendres han mort sis persones entre accidents i atropellaments

Dissabte terrible a les carreteres. Dos accidents i quatre morts, tots joves d'entre divuit i vint-i-vuit anys. El balanç de l'accidentalitat, si s'hi afegeixen dos atropellaments ocorreguts la tarda de divendres a les comarques de Lleida, s'eleva fins a sis persones mortes. Es dóna la circumstància que un dels sinistres va ser propiciat per un conductor homicida que va ser detingut pels Mossos d'Esquadra.

El dos accidents es van produir amb només cinc minuts de diferència, el primer al quilòmetre 697 de la carretera N-II, al terme municipal de Sils, quan faltaven cinc minuts per a tres quarts de cinc de la matinada. Segons la versió facilitada pels Mossos d'Esquadra, la causa del sinistre va ser una topada frontal i lateral del vehicle on anaven les víctimes amb un camió.

Els dos morts, Rafael G.B., de vint-i-dos anys, i José Eduardo G.M., de vint-i-vuit anys, eren veïns de Vidreres. El conductor del camió va resultar il·lès.

Quan els equips d'emergència encara no havien rebut l'avís d'aquest accident, es va produir el segon sinistre, en què van morir dos joves més, de divuit i vint anys. Aquest segon accident va tenir lloc a l'autopista C-32, al seu pas pel municipi de Cabrera de Mar, quan un vehicle que circulava en contra direcció va topar frontalment i de forma molt violenta amb el cotxe on anaven les dues víctimes.

Ferit i detingut

El causant del sinistre, Alejandro S. R., de quaranta-un anys, va patir ferides greus i va ser traslladat a l'hospital de Can Ruti, molt a prop del lloc del sinistre, on va quedar ingressat. Els Mossos li van comunicar l'ordre de detenció per un delicte contra la seguretat en el tràfic. Alejandro S.R. podria ser acusat ara d'un delicte d'homicidi imprudent.

El detingut es va negar a passar la prova d'alcoholèmia, però el jutjat de Mataró en funcions de guàrdia que es va fer càrrec del cas va ordenar una anàlisi de sang que va donar resultat positiu. Segons va informar ahir l'edició digital d'El Periódico, quintuplicava la taxa d'alcohol permesa.

D'altra banda, divendres a la tarda dues dones van morir en dos atropellaments mortals. El primer, en què va morir una dona de vuitanta-nou anys, es va registrar al municipi de l'Almenar, al Segrià. El segon va passar al terme municipal de Tàrrega.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SALT

Els patinets han estat involucrats en una vintena d’accidents els últims sis mesos

SALT
GIRONA

L’Ajuntament instal·larà llums LED a l’entorn de les Hortes de Santa Eugènia

GIRONA
SALT

L’IDIBGI publica el joc virtual ‘Mite o Ciència’ de divulgació científica

SALT
societat

Oncolliga celebra aquest diumenge una nova masterclass de ioga benèfica

girona
SOCIETAT

Desconvocada la vaga a presons després de tancar un acord amb Justícia

Barcelona
BLANES

El consistori desencalla la construcció d’un hotel al Passeig de S’Abanell

BLANES
societat

Detingut ‘in fraganti’ un home acusat de vuit robatoris amb força en vehicles

blanes
Núria Escarpanter
Alcaldessa de Llançà (Junts)

“El pacte de govern és sòlid i es basa en la confiança”

Llançà

El Clúster de la Bioenergia de Catalunya celebra la II Nit de la Bioenergia: l’energia més circular i social