Societat

Turisme

Promoció de la gastronomia de la Costa Daurada

La Costa Daurada, per menjar-se-la

Juan Echanove i Imanol Arias enregistren un capítol d'‘Un país para comérselo', amb 2,6 milions d'espectadors

Les excel·lències dels productes i de les especialitats culinàries de les comarques del litoral i de l'interior de la Costa Daurada es difondran en el programa de La 1 Un país para comérselo, que copresenten els actors Imanol Arias i Juan Echanove. El programa, amb 2,6 milions d'espectadors, és un canal de difusió directe als potencials turistes de l'Estat.

El president de la Diputació, Josep Poblet, i els copresentadors van presentar el primer tast del que serà el programa, l'enregistrament del qual ja ha començat. Es visitaran cellers del Priorat, assistiran a una calçotada a Valls, s'elaboraran plats de peix blau de Tarragona, galeres de Cambrils i tonyina de Torredembarra. També s'elaborarà un xató al Vendrell, es donarà una recepta de coca de recapte feta en un forn de Riudoms i un tast de vermut i avellanes de Reus i de vi pimentat a Santes Creus. Els paisatges de la zona també s'inclouran en el capítol.

El programa va apostar per fer un capítol de la Costa Daurada arran de “l'afecte i amabilitat”, deia Echanove, amb què el van tractar a la fira Fitur, de Madrid. L'actor va remarcar en l'acte de presentació “l'excel·lència i l'orgull amb què es produeixen, així com la consciència de treball col·lectiu”. Imanol Arias, per la seva part, va comentar que en el programa s'ha volgut transmetre la mediterraneïtat de la demarcació.

La Diputació de Tarragona patrocina, per mitjà del Patronat de Turisme, aquest espai televisiu amb la col·laboració de les oficines i patronats de turisme de Tarragona, Reus, Cambrils, el Vendrell, Torredembarra, Valls, el Priorat i l'Ajuntament de Riudoms.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.