Societat

lleida

Cop a la prostitució amb 40 detinguts en 13 locals

Escorcolls en pisos i clubs de Ponent en una operació contra l'explotació sexual

La Policía Nacional va detenir ahir unes 40 persones en tretze clubs i pisos de Lleida en el marc d'una operació contra l'explotació sexual.

Entre els detinguts hi hauria els caps d'una banda a qui s'acusa de pertinença a organització criminal, tràfic de dones i delictes relatius a la prostitució.

El subdelegat del govern central a Lleida, José Ángel Flores, va qualificar l'operació “d'important” i va dir que no es poden descartar més detencions ni escorcolls perquè encara està oberta. En aquest dispositiu han participat efectius de Barcelona i Madrid que pertanyen a una unitat que investiga xarxes d'immigració i que faria uns mesos que estarien al darrere de la pista d'aquest grup organitzat d'explotació sexual.

Els agents van entrar a a 4 prostíbuls i 9 domicilis on es practicaria la prostitució. La majoria dels locals i pisos són de Lleida ciutat, tot i que n'hi ha d'altres municipis de l'entorn. L'operació va començar de matinada, però durant el dia d'ahir encara es van fer altres escorcolls.

La majoria de les dones detingudes havien arribat a Lleida de diferents països de l'est d'Europa i suposadament enganyades per una grup organitzat que els hauria promès feina i un cop a Lleida les hauria obligat a prostituir-se en aquests clubs i pisos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.