Societat

L'incendi forestal de les Gavarres està en fase de control

El foc calcina unes 6,5 hectàrees

Cap persona resulta ferida i tampoc és necessari fer cap desallotjament

L'incendi forestal que s'ha declarat aquest divendres a la tarda en una zona forestal del massís de les Gavarres, dins el terme municipal de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura (Baix Empordà), ja ha entrat en fase de control a partir de les 18.20 hores. Segons les dades provisionals del Cos d'Agents Rurals, el foc hauria calcinat unes 6,5 hectàrees de massa forestal que pertanyen al Pla d'Espais d'Interès Natural (PEIN) de les Gavarres.

L'incendi s'ha declarat pels voltants d'un quart de cinc de la tarda a tocar del punt quilomètric 14 de la GI-664, la carretera de Santa Pellaia que uneix la Bisbal d'Empordà i Cassà de la Selva, que s'ha hagut de tallar a la circulació durant dues hores.

L'incendi forestal no ha causat cap persona ferida i tampoc ha estat necessari fer cap desallotjament. A la zona de les flames hi continuen treballant una trentena de dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat i cinc mitjans aeris, que s'aniran retirant progressivament de la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.