Societat

Ruralparty a Ares dels Oms aquest cap de setmana

Diverses associacions facilitaran l'accés a les noves tecnologies als arenys i als visitants que s'hi inscriguen a les jornades

Diferents organitzacions s'han proposat posar en marxa la primera edició de la Ruralparty que tindrà lloc els dies 22, 23 i 24 d'abril en Ares dels Oms. L'organització ha estat possible gràcies a l'Ajuntament de la vila, la Fundació “El Olmo” i Dialògic. Altres entitats, com ACICOM i el Centre d'Estudis la Serrania, col·laboren en aquest projecte, que ja comença a ser una realitat.

L'objectiu de les jornades és acostar les noves tecnologies als veïns d'Ares per comprovar, experimentar i gaudir de les possibilitats que la societat de la informació pot oferir a una localitat i a les persones que viuen en el món rural.

Connexió a internet d'alta velocitat , tallers de formació en xarxes socials, conferències, exposicions i també un concert de música electrònica, completen el programa inicial d'aquesta primera edició en la qual s'espera que arenyers i visitants participen i gaudeixen d'aquesta trobada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.