Societat

Guardiola convoca tots els disponibles, inclosos Puyol i Adriano per Mestalla

Els dos blaugranes van haver de retirar-se amb problemes físics de diversa índole del partit de dissabte passat al Bernabéu

L'expedició es completarà amb els dos únics jugadors que el Barça té de baixa: el defensa Eric Abidal i el davanter Bojan Krkic

El tècnic barcelonista Pep Guardiola ha convocat tots els jugadors disponibles, entre ells Carles Puyol i Adriano Correia, amb vista a la final de Copa del Rei de demà a Mestalla contra el Reial Madrid.

Puyol i Adriano van haver de retirar-se amb problemes físics de diversa índole del partit de dissabte passat al Bernabéu, encara que sembla que tots dos estaran en condicions amb vista a la final de demà.

A la convocatòria, Guardiola també ha inclòs aquells jugadors de l'equip filial que han participat en alguna eliminatòria (Nolito, Montoya, Jonathan dos Santos i Miño), a més de Thiago i Fontàs.

Els únics que no podran viatjar són Sergi Roberto i Marc Bartra, convocats amb la selecció sub-20.

A l'expedició s'integraran tots els auxiliars del primer equip i també els dos únics jugadors que el Barça té de baixa: el defensa Eric Abidal i el davanter Bojan Krkic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.