Societat

L'Estat francès, condemnat pel suïcidi de l'exbatlle de Sant Cebrià del Rosselló

El tribunal administratiu de Montpeller condemna l'Estat a pagar 25.000 euros a la vídua de Jacques Bouille, que es va suïcidar a la presó de Perpinyà el maig del 2009

El Tribunal Administratiu de Montpeller ha considerat que l'administració penitenciària no havia pres les mesures necessàries en funció “de l'estat psicològic i les tendències al suïcidi“ de Jacques Bouille, i ho considera “una falta suficient per considerar responsable l'Estat” del suïcidi de l'exbatlle UMP de Sant Cebrià. El tribunal ha decidit una condemna de 25.000 euros a benefici de la seva vídua. L'advocat de Marie Antoinette Bouille havia demanat més d'un milió d'euros en reparació del perjudici material i financer i cent mil euros en reparació del perjudici moral.

Bouille estava empresonat des del desembre del 2008 pel “cobrament d'interessos il·legals i corrupció”, acusat de comprar obres d'art amb els pressupostos de l'Ajuntament i utilitzar-les de manera privada, entre altres irregularitats que la justícia continua investigant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.