Societat

ribes de freser

Campanya del xai lletó als Fogons de la Vall de Ribes

El grup Fogons de la Vall de Ribes, que integra diversos restaurants dels municipis d'aquesta vall ripollesa, han iniciat la segona campanya gastronòmica del 2011, que consisteix en la promoció del xai lletó, típic de la zona i de tota la comarca. Aquest producte es caracteritza per ser una carn tendra que es cria exclusivament amb la millor llet a fi d'aconseguir una carn de qualitat. Els restaurants del grup són l'hotel Els Caçadors, l'hotel Prats, el restaurant Can Sart, La Perdiu Blanca i l'hotel Rural Spa Resguard Els Vents –de Ribes de Freser–, així com el restaurant Anna de Ventolà i el restaurant La Plaça –de Queralbs–, i el restaurant El Llac –de Campelles.

J.C.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Detingut un noi de 18 anys per intent d’homicidi per una baralla del març a La Rasa

Terrassa
canvi climàtic

L’Índia tanca les escoles de diversos estats per una onada de calor extrema

barcelona

Llum verd als tràmits per ampliar la comissaria dels Mossos de Sant Martí

Barcelona

El Taulí estrena una unitat d’Urgències de curta estada

Sabadell
medi ambient

Posen xarxes al sobreeixidor de la riera d’Argentona per frenar residus a mar

Mataró

La proposta de zonificació escolar s’enllestirà el juliol

Terrassa
salut

Caldes d’Estrac estrena el nou consultori tancat des de la pandèmia

Caldes d’estrac
Societat

Mor Silvia Reyes, històrica activista del moviment trans

El 67% dels infants becats per la Pere Tarrés són de famílies vulnerables

Tarragona