Societat

ciutats

Custo Dalmau, Premi Internacional Ciutat de Lleida

El dissenyador rep el guardó per la promoció que fa de Ponent arreu del món

Custo Dalmau, dissenyador de moda i propietari de les marques Custo Barcelona i Custo, és el guanyador de la tercera edició del Premi Internacional Ciutat de Lleida, fallat ahir a la Paeria.

La presidenta del jurat, la periodista Rosa Calaf, va explicar que de les propostes rebudes s'havia optat per Custo per “per haver projectat la ciutat de Lleida arreu del món, i per la seva voluntat de continuar fent-ho”.

El dissenyador lleidatà, que té els orígens familiars a Tremp (Pallars Jussà), ha anunciat la seva intenció d'organitzar una desfilada d'una de les noves col·leccions a l'aeroport de Lleida-Alguaire, repetint l'experiència lleidatana que ja va protagonitzar a la Seu Vella.

El Premi Internacional Ciutat de Lleida té l'objectiu de promoure la projecció internacional de Lleida i la seva àrea d'influència. També es pretén reconèixer públicament i institucional la trajectòria de persones, institucions, empreses o entitats de la societat civil que hagin destacat per la seva aportació al coneixement o el ressò internacional de la ciutat i el seu entorn geogràfic a través de treballs dins dels àmbits acadèmic, científic, econòmic, social o cultural.

La primera edició la va guanyar el cardiòleg Roc Pifarré, i la segona se la va endur la Universitat de Lleida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.