Societat

El poble de Senyera canta a “Botifarra”

L'estrena del vídeo-clip Romanç de Senyera es converteix en un acte emotiu que ha aplegat centenars de veïns

El Bloc-Compromís per Senyera ha estrenat el vídeo 'Romanç de Senyera' en el qual han participat centenars de veïns i veïnes de la localitat que no han deixat passar l'oportunitat de cantar el seu Romanç junt a Pep Gimeno.

Abans de l'estrena, però, Botifarra va ser l'encarregat de posar veu a les Albades que des del Bloc-Compromís s'havien preparat per criticar amb bon humor i ironia algunes de les qüestions que consideren cal millorar en el poble.

Acabada la cercavila, la Sala Multiusos acollí l'estrena del vídeo-clip i l'homenatge a un emocionat Pep “Botifarra” que, davant la insistència del públic, va entonar, una vegada més, però juntament als veïns, el Romanç de Senyera. El candidat del Bloc-Compromís, Pau Mascarós, ha explicat que la iniciativa d'enregistrar el vídeo i convidar a Pep Gimeno sorgeix com a mostra del compromís del grup amb la cultura i en agraïment al cantaor de Xàtiva, que ha fet difusió d'aquest romanç per tot arreu de la geografia valenciana i més enllà.

Pep Gimeno feia més de 10 anys que no havia estat a Senyera cantant i l'acte d'ahir va suposar un retrobament molt emotiu amb aquest poble de la Ribera. El cantaor explicà algunes anècdotes ocorregudes en algunes poblacions on ha entonat el Romanç, fins i tot a Itàlia, i es mostrà molt agraït de l'obsequi que el grup Bloc-Compromís havia preparat per a ell en record de l'acte: un quadre amb la imatge del poble de Senyera i la lletra del Romanç.

D'altra banda, cal destacar que la projecció del vídeo ha estat tot un èxit i que els centenars de veïns que hi assistiren ja han sol·licitat al grup que l'edite per tal de poder tenir-lo com a record.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Trànsit preveu que 460.000 cotxes sortiran de l’àrea de Barcelona en un pont de la Mercè marcat per la pluja

BARCELONA
ciència

La UB i el VHIR s’alien per crear pell humana bioimpresa

Barcelona

L’Ajuntament fomentarà la salut i la mobilitat sostenible a la Sea Otter

GIRONA

Reparen el passadís i el vestíbul d’entrada de l’Escola Montjuïc

GIRONA

Parc Tramuntana vol impulsar la col·laboració amb els empresaris gironins

Girona

La Cambra de la Propietat defensa els contractes d’habitatge de temporada

GIRONA
Societat

Troben a Cervera una nova espècie de planta fòssil de la família de la vinya

Cervera
medi ambient

Argentona vol reduir a la meitat la població de coloms

Argentona

Drets Socials demana “col·laboració” a l’Ajuntament de Foixà

foixà