«Tarraconensis» cap a Roma

Socis del Camp i l'Ebre emprenen al viatge mentre a moltes poblacions s'instal·len pantalles gegants per veure el partit

Des que Iniesta va marcar el gol que va assegurar el pas del Barça a la final de la lliga de campions, els aficionats d'arreu del país no han deixat de moure's per aconseguir la seva entrada i alguns han arribat a fer l'impossible per tindre-la a les seves mans. El somni blaugrana del triplet ha entusiasmat els milers de socis i aficionats del Camp i l'Ebre que, davant la possibilitat que el seu equip faci història demà a la nit, s'han organitzat per viure el partit en directe des de l'estadi Olímpic de Roma.

Del Camp de Tarragona, una vuitantena de socis emprendran el viatge aquesta mateixa tarda cap a la capital italiana. La meitat ho faran amb 2.000 culers més dins un ferri que sortirà aquesta mateixa nit des de la costa barcelonina; mentre que l'altra meitat farà els 1.500 quilòmetres d'anada i els mateixos de tornada dins un autobús. Els aficionats ebrencs ja van sortir ahir amb un altre ferri que arribarà avui mateix a Roma. Aquests són més d'un centenar, que animaran el Barça des de la capital italiana.

Així doncs, mentre que aquest grup d'afortunats emprenen el seu viatge cap a la triple glòria culer, la resta de poblacions de la demarcació preparen les seves pantalles gegants per viure el partit amb la màxima afició possible. Aquest és el cas de Salou, Cambrils, Montblanc, Amposta, l'Aldea, Móra la Nova, Móra d'Ebre o el Vendrell, entre d'altres. A Salou, la gran afició que es va apropar a la plaça de la Pau per veure la final de la copa del Rei ha dut l'organització a muntar la mateixa pantalla per demà a la nit i ampliar les cadires a 600, ja que esperen una afluència de mil persones. A Amposta també han instal·lat una pantalla gegant al pavelló de patinatge i preveuen que al voltant d'unes 700 persones s'hi apropin per veure el partit.

ES MULLEN

BARÇA-MANCHESTER
2-0
Eudald Roca
President del Consell Comarcal del Tarragonès
Jesús Torralba
Alcalde de Falset
Daniel Masagué
Alcalde de Torredembarra
2-1
Carles Sala
Diputat de CiU al Parlament per Tarragona
francesc xavier grau
Rector de la urv
Sergio De los Ríos
Segon Tinent d'Alcalde de Tarragona
Jesús Monllaó
Director de cine
Ferran Bel
Alcalde de Tortosa
Pere Granados
Alcalde de Salou
carles pellicer
Cap de llista de ciu a Reus i diputat al parlament
Benet Jané
Alcalde del vendrell
joan masdéu
Cantant i líder de la banda dels whiskyn's
3-1
Jordi Tous
Director d'Acció Social i Ciutadania al Camp de Tarragona
3-2
Isaac San Romà
President de la Cambra de Comerç de Reus.
manolo tomàs
President de la plataforma en defensa de l'ebre
4-2
Josep Poblet
Alcalde de Vila-seca i president de la Diputació

Un centenar de l'Ebre ja hi són de camí

j. m

L'agrupació de penyes barcelonistes del Baix Ebre, el Montsià i Baix Maestrat també han fet la seva per muntar dalt d'un ferri, tot i que aquest no sigui el mateix «ferri culer» que agafen els del Camp. Un total de 80 socis, repartits en dos busos, van sortir ahir a la tarda des d'Amposta i Tortosa cap a Barcelona per embarcar-se al viatge cap a Roma. Aquest ferri que van agafar ahir a la nit els ebrencs no és el mateix que els del Camp, ja que aquest no tornarà just després del partit com ho farà l'altre ferri i arribarà a Barcelona el divendres a la tarda. El president de l'agrupació de penyes ebrenques, Ramon Fibla, va organitzar el viatge per a tots aquells que havien aconseguit una entrada com a socis del club. «Vaig arribar a portar un total de 111 entrades només per a socis de les Terres de l'Ebre», va explicar Fibla. Tots aquests socis culers, doncs, ja estan de viatge cap al somni blaugrana. Fins i tot, duen damunt la recreació de les tres copes, per si guanyen l'última.

El Camp s'embarca amb el ferri culer

j. m

Agustí Aparicio, Isidre Valls, Cristian Arbucias, Dani Arbucias, Manuel Regadera, Jordi Carnasa, Francesc Xavier Toldrà i Agustí Romagosa, són els vuit tarragonins de la penya barcelonista de Tarragona que viatjaran aquesta tarda cap a Roma. Aquests culers van reunir-se ahir a la tarda al local de la penya, a la plaça de la Font, per acabar els preparatius per al viatge cap al triplet. Un total de 40 aficionats de Reus, Salou, Tarragona, la Bisbal del Penedès i el Vendrell s'enfilaran al mateix ferri que surt aquesta nit des de Barcelona amb 2.000 culers més del país. Joaquim Cazorla, president de la penya de Salou i organitzador del viatge, va explicar que el vaixell és la manera més còmoda de viatjar, «tot i que en un principi ens hauria agradat que es pogués sortir des d'aquí de Tarragona», va dir Cazorla. Un total de 17 hores separen la capital catalana de la italiana. Aquest ferri ha estat muntat amb uns horaris especials que permetran als socis tornar després que finalitzi el partit –a les 3.15 hores de dijous–. La majoria de grups, com els del Camp, enfilaran també el bus al ferri per moure's per Roma. El viatge els ha sortit a cadascun d'ells per uns 180 euros la butaca, i poc més de 200 euros amb cabina.

L'Agrupació de Penyes Barcelonistes de Tarragona Nord també marxaran aquesta tarda –un total de 40 socis– cap a Roma, però aquests no s'embarcaran al ferri, sinó que faran tot el trajecte de 1.500 quilòmetres d'anada i els mateixos de tornada dins un autobús.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona

Totes les cries del musclo del Delta acabaran provenint de Roses

roses

Sant Pau descobreix una nova causa genètica d’immunodeficiència

Barcelona

El Museu d’Art adquireix un fragment del retaule de Sant Feliu de principis del segle XVI

girona
infraestructures

Puente sosté que Catalunya és el territori on l’Estat inverteix més, tot i el 46% d’execució

barcelona
GIRONA

Càritas troba feina a un 20% dels atesos en el seu programa d’inserció laboral

GIRONA
societat

Menys supermercats i més usos culturals al nou Pla de Ciutat Vella

barcelona
Societat

Els pisos de l’illa del carrer Canigó s’hauran de reforçar

Badalona