Monogràfics

LA PERA (Baix Empordà)

Festival Jazzpera 2011

Jazz amb accent català

Tot i l'excepcional situació de crisi, el festival de jazz català del Baix Empordà, el Jazzpera, celebra aquest cap de setmana la seva quarta edició, això sí amb un programa una mica més curt. Seran, doncs, tres nits de concerts amb tres referents de l'escena jazzística catalana. Xavi Maureta i els seus “Animals Exòtics” inicien la programació aquesta nit, a les 10, amb un concert al nou espai que s'estrena en aquesta edició, la terrassa del Local Social i bar l'Escola, situat als locals de l'antiga escola de la Pera. Maureta, famós bateria i compositor, mostra aquesta vegada la seva faceta de cantant, amb un repertori d'estàndards del jazz i composicions originals.

El festival continuarà dissabte 11 de juny amb el plat fort de la programació, el Biel Ballester Trio, que repeteix en el Jazzpera, aquest cop a l'escenari principal, a la plaça de la Vila. La formació que lidera Biel Ballester practica el jazz manouche o Gipsi jazz, que és l'estil més europeu i menys americà dins el jazz.

El cicle de concerts el tancarà diumenge el duet format per la Névoa (veu) i en Vicenç Solsona (guitarra), en el marc incomparable del castell Gala-Dalí.

10, 11 i 12 de juny. En tres escenaris naturals del poble. Tots els concerts seran a les 10 de la nit.
LA PERA (Baix Empordà) Festival Jazzpera 2011

Tres escenaris naturals i bon menjar

M.À.M

Una terrassa amb vista a una de les poques esglésies d'estil gòtic de la zona, els jardins del castell Gala-Dalí de Púbol i la plaça Major del poble. Tres escenaris naturals per a tres concerts que aquest cap de setmana ompliran el poble de la Pera de jazz català de qualitat i de bon menjar. I és que, continuant la fórmula d'èxit de les edicions anteriors, l'organització posa a disposició del públic un servei de barra i càtering a base d'entrepans i tapes de qualitat, del qual es podrà gaudir en els tres concerts. L'actuació del dia 11 a la plaça Major, a més, està pensada com un cabaret jazz club, és a dir, que els assistents poden gaudir de l'espectacle asseguts en taules i cadires on poden prendre una copa o sopar (no inclòs en l'entrada), si ho desitgen. Per aquest motiu s'obriran les portes dues hores abans del concert. Pel que fa al concert als jardins del castell, també hi haurà un servei de bar per als assistents i les portes s'obriran una hora abans.

10, 11 i 12 de juny.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
successos

Quatre morts i una quinzena de ferits a Palma en enfonsar-se part d’un restaurant

barcelona

Els Mossos carreguen en una protesta contra la desfilada de Vuitton

Barcelona
urabnisme

L’Ajuntament vol un acord en aquest mandat sobre les afectacions per la Sagrada Família

barcelona

El poble deixa de dependre de les garrafes per tenir aigua de boca

La Vilella Baixa
educació

Educació manté la segona línia d’I3 a l’escola Germanes Bertomeu de Mataró

Mataró

BComú exigeix informació sobre la desfilada de Vuitton al Park Güell

Barcelona
educació

El 50% del professorat del País Valencià ha seguit la vaga educativa en defensa de la llengua

barcelona
llengua

Escriptors en Llengua Catalana critica que les Pau eliminin les lectures obligatòries en català

barcelona

La Generalitat estudiarà si cataloga la casa Vallmanya

Alcarràs