Societat

urbanisme

Restringit el trànsit pel centre de Sant Pere Pescador

La mesura afecta el carrer Girona, el carrer i la plaça Major i un tram del Verge del Portalet i del Carme

La restricció al trànsit de vehicles en part del nucli antic de Sant Pere Pescador comença avui. La mesura arriba després de la reforma que s'ha fet a diversos carrers per fer-los de prioritat per a vianants, a un sol nivell i enjardinats. La prohibició de circular pel nucli antic afecta el carrer Girona, el carrer i la plaça Major i un tram del Verge del Portalet i del Carme.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és dinamitzar turísticament i comercialment aquesta part del nucli antic de Sant Pere Pescador. Segons ha explicat l'alcalde, Jordi Martí, la manera serà “prioritzar la mobilitat dels vianants (gent gran, famílies i col·lectius amb mobilitat reduïda) per sobre de l'accés indiscriminat al nucli amb vehicles i potenciar la compra de proximitat entre el petit comerç urbà”.

El tancament al trànsit de vehicles del nucli antic comença avui mateix i es mantindrà fins al 15 de setembre. Hi estarà permesa la càrrega i descàrrega de dilluns a dissabte de set a deu del matí. Això significa que els diumenges i tots els festius aquests trams de carrers romandran tancats.

Els veïns residents que ho demanin perquè hi tenen garatge o alguna circumstància especial que ho requereixi també podran accedir-hi. El sistema de tancament dels carrers afectats per la mesura serà amb pilones abatibles. També hi haurà la senyalització vertical que indiqui els nous horaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.