La ressaca de l'endemà

La justícia italiana ajorna un dia el judici als gironins detinguts perquè duien un ganivet

La celebració blaugrana acaba amb cinc detinguts a les comarques gironines

Els aficionats del Barça arriben a l'aeroport de Vilobí de forma esglaonada des de Roma

Els dos gironins que dimecres, quan anaven a Roma a veure el Barça juntament amb quatre companys més, van ser detinguts perquè portaven al cotxe dos ganivets per tallar embotit i enciams seran jutjats aquest matí. Joan Casellas, de Salt, i Lluís Noguer, de Canet d'Adri, són des de dimecres als calabossos de la Guàrdia Nacional de Civitavecchia, un municipi situat a 25 quilòmetres de Roma, i ahir a la tarda se'ls va permetre parlar amb els amics que viatjaven amb ells, que continuen allà fins que no alliberin els detinguts. Casellas i Noguer van saber en aquest moment, a dos quarts de quatre de la tarda, que el Barça havia guanyat la Champions. Va ser després que els seus companys de viatge, els germans Àngel i Josep Martí, Narcís Costa i Toni Soler, insistissin molt per poder-los visitar. «Ens vam fer un tip de plorar, però estan tranquils i espero que demà [per avui] tot acabi, perquè no hem fet res. Som gent de bon cor i assenyada, que hem voltat per tot Europa i mai hem tingut cap problema», explicava ahir Àngel Martí. També els van poder donar un joc de cartes i tabac. Als seus amics se'ls acusa d'incomplir una normativa que es va establir a la regió i que impedia portar objectes tallants amb motiu de la final. Ells portaven al cotxe un ganivet per tallar embotit que es menjaven durant el desplaçament i una navalla rovellada que Joan Casellas –que ven productes de l'horta als mercats– feia servir per tallar enciams i que va extraviar fa uns dies. La mala sort és que la van trobar uns carabineri, a sota el seient del cotxe, en un control rutinari que els van fer abans d'arribar a Roma.

Cinc detinguts

Les celebracions pel triomf del Barça van provocar que a la demarcació hi hagués cinc detinguts. Quatre van ser a Salt a conseqüència d'un enfrontament, i la cinquena a Sant Feliu de Guíxols per atemptat a l'autoritat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
GIRONA

Més de 700 multes per dificultar l’accés a la via pública en menys de 15 dies

GIRONA
Educació

Famílies de Barcelona reclamen modificar els criteris de preinscripció a I3

Barcelona
administració

Neix una entitat per difondre la història i la cultura de Roses

roses
Raúl Montilla
Periodista i escriptor

“Emigrar és molt dur, és un joc d’identitat molt bèstia”

Cornellà de Llobregat
SOCIETAT

ADF, 15 entitats i un restaurant a Els Bellots

TERRASSA
educació

Malestar perquè es tanca una línia d’I3 a Rocafonda de Mataró

Mataró
salut

Acord en defensa de l’antic hospital de Mataró

mataró
medi ambient

Badalona analitza la salut de 216 palmeres i 10 estan molt greus

Badalona
Sant Feliu de Pallerols

Sèlvans assaja un nou model d’economia rural a través de la gestió forestal

Sant Feliu de Pallerols