Societat

Tres detinguts per l'assassinat d'un empresari català a Mequinensa

Els arrestats són el presumpte autor del crim i dues persones més acusades d'encobriment

La víctima va ser trobada el passat mes de maig a l'interior de la seva empresa dedicada al lloguer de vehicles per a pel·lícules

Tres persones han estat detingudes per la Guàrdia Civil en relació a l'homicidi de l'empresari català Jordi Milian Sagarruy, assassinat el passat 13 de maig a l'interior de la seva empresa, a la localitat de Mequinensa (Saragossa).

Segons ha informat la Guàrdia Civil, els detinguts són el presumpte autor dels fets, O.M.V., de 32 anys i natural de Sabadell –arrestat el passat 21 de juny a Sant Andreu de la Barca–, i dues persones que suposadament van encobrir el crim, detingudes a les poblacions de Rubí i Terrassa.

El cadàver de l'empresari, de 51 anys i propietari de l'empresa Milian Motors, va ser localitzat per la seva companya sentimental el passat mes de maig, a l'interior d'una nau de la seva propietat amb un fort cop al cap i dos trets de pistola al seu cos.

L'activitat empresarial de la víctima se centrava en el lloguer, la compra i venda de turismes, així com de vehicles de diferents èpoques que llogava per a casaments o per a produccions cinematogràfiques i televisives. A la pàgina web de l'empresa s'anuncien cotxes de luxe de tota mena, com limusines, vehicles Rolls Royce o Lincoln Excalibur.

Segons ha precisat l'institut armat, les investigacions han estat portades a terme per agents de la Comandància de Saragossa.

Els tres detinguts passaran al llarg d'aquest dijous a disposició de l'autoritat judicial pels presumptes delictes d'homicidi, tinença il·lícita d'armes i encobriment.

El crim va provocar una gran commoció en el petit municipi de Mequinensa, limítrof amb les comarques de Lleida, on l'empresari català mantenia una bona relació amb els veïns. Aquesta relació, segons van assenyalar els veïns després de conèixer la seva mort, es plasmava a prestar a la corporació municipal un luxós cotxe descapotable per a la Cavalcada de Reis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Lloret de Mar

L’ambient dels indians envaeix tots els racons del centre de la ciutat

Lloret de Mar
Vidreres

Tres dies sense aigua en algunes zones d’Aiguaviva Parc

Vidreres
Urbanisme

Obre un punt d’informació sobre la remodelació de la Rambla de Barcelona

Barcelona
societat

Els interins surten al carrer per reclamar passar a ser indefinits

barcelona
societat

La façana de l’antic teatre Odèon ja llueix els colors originals

girona
salut

Els SSIBE lamenten que es posi en dubte la gestió sanitària al Baix Empordà

palamós
Cassà de l Selva

Quim Nadal inaugura la Fira del Tap i del Suro fent una crida a tornar a les arrels

Cassà de la Selva
regne unit

Caterina de Gal·les reapareix en públic

barcelona
SOCIETAT

Barcelona posa més papereres antigavines i d’autocompactació

Barcelona