Societat

Morella es prepara per a viure “l'Estiu de l'Anunci”

Servirà per a organitzar activitats durant tots els dies del mes d'agost i seguir amb la promoció durant juliol

El termini d'inscripció de les carrosses participants en la desfilada finalitzarà el proper dissabte

Comença el compte enrere per a la celebració de l'Anunci. Falten dos mesos perquè arribe el 28 d'agost, data en què es celebrarà esta característica desfilada de carrosses, i l'Ajuntament de Morella s'ha posat mans a l'obra per a organitzar un estiu ple d'activitat entorn de l'Anunci. Per això, durant el mes de juliol continuarà la promoció de la festa i tots els dies d'agost ja hi ha activitats programades.

El regidor de festes, Amadeu Bordàs, afirma que “l'Estiu de l'Anunci significa que volem que Morella siga una ciutat dinàmica i amb una àmplia oferta durant tot el període estival, no sols el dia de l'Anunci”.

Per això, l'Ajuntament de Morella ha creat sis comissions organitzatives que s'encarreguen d'analitzar, estudiar i planificar cada detall.

El regidor de festes anuncia que durant el mes de juliol es continuarà amb la promoció de l'Anunci en distintes ciutats pròximes a Morella i, en el mes d'agost, s'organitzaran activitats durant tots els dies, tant relacionades amb la festivitat, com altres de caràcter lúdic, esportiu o cultural.

Amadeu Bordàs també ha informat de que el proper dissabte 2 de juliol, es tancarà la inscripció de les carrosses participants en la desfilada de l'Anunci. També recorda que per a formalitzar la inscripció, tan sols cal acudir a les oficines municipals i registrar l'imprés amb les dades de la carrossa participant.

Cal assenyalar que la desfilada de l'Anunci congrega a més de 30 carrosses i de 2000 participants. A més, es tracta d'un dia en què es donen cita a Morella milers i milers de visitants, per a formar part d'esta batalla multicolor, característica per la utilització d'unes cent tones de confeti. Este peculiar dia que advertix de l'arribada del Sexenni un any després, se celebra el 28 d'agost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
OLOT

Simulacre d’emergències al Recinte Firal d’Olot

GIRONA
equipaments

Solsona inaugura una nova pista poliesportiva

SOLSONA
patrimoni cultural

Homenatgen una trentena de ‘casillers’ del canal d’Urgell i les seves famílies

El Palau d’Anglesola
tradicions

La samarreta de la Patum llueix a la plaça Sant Pere de Berga

BERGA
societat

Fundesplai engega la campanya de casals i colònies d’estiu amb 90.000 places

prat del llobregat
SOCIETAT

La falta de pluja canvia la maceració de la ratafia

SANTA COLOMA DE FARNERS
societat

Alella fa una crida a participar del consell agrari municipal

alella
LLENGUA

Els drets lingüístics centren la Jornada Lluís M. de Puig

GIRONA
societat

Els joves de La Causa justifiquen l’ocupació i estenen la mà als Castellers

sant cugat del vallès