Societat

Detenen un jove d'Agramunt per violar una àvia de 80 anys

L'acusat, de 28 anys, ha ingressat a la presó per un presumpte delicte d'agressió sexual

La víctima va ser agredida durant el passeig diari que sol realitzar entre la Guàrdia i Agramunt

Un jove de 28 anys ha estat detingut acusat d'agredir sexualment una àvia de 80 anys, veïna de la població de la Guàrdia, als afores d'aquest municipi de la comarca d'Urgell.

Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra, els fets van tenir lloc el dilluns 20 de juny i dimecres, dos dies després que la família de l'anciana presentés la denúncia, el presumpte agressor va ser detingut a Tàrrega.

L'arrestat, Waly C., originari de Mali, ha ingressat ja a la presó de Lleida després de prestar declaració davant un jutge a Cervera.

Fonts pròximes al cas han explicat que la dona va ser agredida durant el passeig diari que sol realitzar entre la població de la Guàrdia i Agramunt. Pel que sembla, l'agressor, per perpetrar la violació, va tapar el cap a la dona amb una bossa de plàstic, fet que li va causar seriosos problemes per respirar, i la va copejar en diverses ocasions. Una vegada que va consumar l'agressió sexual, va fugir del lloc dels fets.

La víctima va poder tornar a peu al seu domicili i, ja acompanyada de la seva família, que ha demanat preservar la intimitat de l'anciana, va denunciar els fets davant la policia.

A partir de la descripció facilitada per l'agredida, els Mossos d'Esquadra van poder detenir el presumpte agressor, que, segons les mateixes fonts pròximes al cas, resideix des de fa uns quants anys a Agramunt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.