Societat

La vida social

Carretera i manta

Dos equips gironins participen al Mongol Rally, una ruta de 14.000 quilòmetres fins a Mongòlia

Han recaptat mil lliures que es donaran a una ONG quan arribin a la meta

Tenen catorze mil quilòmetres de viatge per endavant, sense cap ruta establerta i sense suport logístic. Només saben que han de sortir de la República Txeca i que han d'arribar a Ulaanbaatar, a Mongòlia. És l'aventura que han escollit fer dos equips de joves gironins que s'han apuntat al Mongol Rally, un viatge en què participen 450 equips de tot el món i que és conegut com el Dakar dels pobres.

Se n'aniran la setmana que ve, el dissabte dia 23, i surten des de Sant Pere Pescador. Són dos equips: el Micranois i l'Ekicat. El Micranois el formen Pau Torracabota, de Sant Pere Pescador, i Dani Sellés, de Vilamacolum, que tenen 25 anys. Marxen amb un Nissan Micra carregats amb peces del cotxe per si tenen pana, amb tendes de campanya per poder dormir i amb moltes ganes de passar-la bé. Els dos participants volen agrair als patrocinadors el suport que han rebut, sobretot a l'Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador, però també a la resta dels més de vint patrocinadors i col·laboradors que els han volgut ajudar. Necessitaven diners, d'una banda per comprar el cotxe i arreglar-lo i, de l'altra, perquè han de recaptar mil lliures que es donaran a una ONG quan arribin a la meta. També se subhastarà el cotxe per donar els diners. Pel que fa a com s'ho faran per tornar: “Amb avió, però encara no tenim bitllet perquè no sabem quan tornarem, seran tres o quatre setmanes”, expliquen.

En Pau i en Dani tenen previst fer el camí juntament amb l'equip Ekitcat, que el formen Laia Roca, que és de la Palma de Cervelló, Marcos Vera, de Canet de Mar, i Pitu Pujol, que és de Figueres. Tenen 28 i 27 anys i tots tres viuen a Girona. Viatjaran amb la Keta, que és la furgoneta Seat Inca que els ha de dur a Mongòlia. Igual que els seus companys, també se'n van carregats i s'enduen bidons d'aigua i de gasolina, fogonet i el que calgui. Faran un diari del viatge a través del seu bloc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Èxit de la caminada per demanar l’alto al foc a Gaza

Barcelona
infraestructures

Territori licita les obres de rehabilitació del pont de Sant Francesc a Manresa

Manresa
medi ambient

Iniciativa per reduir l’impacte en el medi de curses de muntanya

barcelona
tecnologia

Test a dos sistemes de recàrrega de cotxe elèctric

barcelona
religió

Últims dies de l’exposició sobre la ‘Visita Espiritual a la Mare de Déu de Montserrat’ de Torras i Bages

Montserrat
turisme

El turisme actiu i d’esports d’aventura a Lleida vol superar els 800.0000 activitats contractades

llavorsí
ensenyament

La preinscripció a escoles de música de Barcelona, a punt

barcelona
societat

Desactivada l’alerta per inundacions

barcelona

S’entrega la 58a edició dels Premis Literaris

cassà de la selva