Societat

Dos incendis provoquen tres ferits de diversa gravetat a Cambrils

Dos dels afectats tenen cremades de primer i segon grau mentre

Rescaten un escalador en caure mentre feia l'ascens del Besiberri sud, a la Vall de Boí

Un ferit en caure un cotxe per un desnivell a Barberà del Vallès

Dos incendis han provocat tres ferits aquest matí a Cambrils (Baix Camp), segons han informat els Bombers de la Generalitat. El primer ha passat en un bar de fusta aïllat de la platja de l'Esquirol, propietat d'un hotel de la zona, i hauria estat originat per l'explosió d'una bombona de gas butà. Cinc dotacions dels Bombers s'han desplaçat fins al lloc i en poc menys de mitja hora han donat el foc per controlat i poc abans de les quatre de la tarda l'han donat per extingit.

A causa del foc, dues persones han resultat ferides i han estat traslladades a l'hospital Sant Joan de Reus. Es tracta d'un treballador del mateix bar i d'una persona que ha intentat ajudar a sufocar el foc. Ambdues han patit cremades de primer i segon grau a les cames.

D'altra banda, poc abans de les dotze i mitja, s'ha declarat un incendi en una casa unifamiliar situada al carrer Josep M. Pericas de la urbanització La Dorada de Cambrils. Una dotació dels Bombers ha treballat en l'extinció del foc que estava localitzat en una habitació de la planta baixa de l'habitatge. A causa de l'incendi, una persona ha resultat ferida per inhalació lleu de fum i ha estat atesa pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), sense necessitat de ser evacuada.

Els Bombers de la Generalitat han rescatat un escalador que ha caigut mentre feia l'ascens del cim del Besiberri sud, a 2.800 metres d'alçada, situat a la Vall de Boí (Alta Ribagorça). Els Bombers han rebut l'avís dels fets cap a dos quarts de tres d'aquest dissabte al migdia. L'escalador, un home de 46 anys, s'ha fet un cop al cap i ha estat traslladat amb l'helicòpter dels GRAE fins a la presa de Cavallers i des d'aquí una ambulància l'ha dut al Centre d'Atenció Primària (CAP) del Pont de Suert, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

Un vehicle ha caigut per un desnivell a la B-140, al terme municipal de Barberà del Vallès, segons informen els Bombers de la Generalitat. L'accident, que ha passat a les 15.53 h, ha causat un ferit i se'n desconeix la seva gravetat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.