Societat

La informàtica i els esports, protagonistes de l'estiu a Silla

El Ais Lan Party i els tornejos 24 hores són els antecedents immediats de les festes del poble

Aquest cap de setmana estarà molt mogut a aquest poble de l'Horta. L'Associació d'Internautes de Silla (AIS) celebra el Ais Lan Party 2011, una activitat realitzada pel poble i per al poble que començarà el divendres 22 i finalitzarà el diumenge 24 de juliol.

El Ais Lan Party va naixer gràcies a l'Associació AIS en 1999 i, des d'aleshores, se celebra anualment una trobada de joves que té com a tema central la informàtica. Amb aquesta activitat es comparteixen idees i experiències en temes tan actuals i específics com són Internet, el programari lliure, les xarxes sense fil, la programació, els jocs en xarxa i, en general, les noves tecnologies. Enguany compten també amb la col·laboració de l'Associació de Col·leccionistes de Màquines Pinball i Recreatives, que aportarà màquines per a l'ús i gaudi de tots els assistents a l'esdeveniment.

Per tal d'aconseguir una bona connexió, els participants es reuneixen amb els seus equips i els interconnecten en xarxa. A més, en aquestes 48 hores, es realitzen xarrades, tallers i taules redones, cursos, projeccions de pel·lícules i documentals, concursos i tornejos que posen a prova les habilitats dels participants.

Però la reunió d'internautes no és l'únic acte que acollirà el poble aquest cap de setmana de juliol. El divendres, cap a les set de la vesprada, també començaran tres grans campionats esportius.

Finalment, per fer oficial el començament de les festes de Silla, el dissabte al voltant de les 20,30 es realitzarà el Pregó de Festes. Les autoritats civils i eclesiàstiques, junt amb el pregoner Francisco Castaño Muñoz, i acompanyats per l'Agrupació Musical la Lírica, eixiran des de l'Ajuntament de Silla per a arreplegar les cambreres del Crist de l'any 2011, les senyoretes Mònica Grau Melero i Sandra Grau Melero, i tornaran a la plaça del Poble per a fer el pregó de començament de les Festes d'Agost de 2011.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Es disparen les denúncies per discriminació a Barcelona

Barcelona
xarxes socials

Instagram crea un nou “compte adolescent” amb control parental

barcelona
Societat

Mor Jaume Ribas, un dels últims faroners d’Eivissa i Formentera

Ryanair manté nou rutes hivernals a Girona però amb un 33% més de vols

GIRONA

El Ripollès instal·larà càmeres als accessos de la comarca

ripoll
europa

La CE demana prohibir en espais a l’aire lliure tabac i cigarretes electròniques

barcelona
salut

Es redueixen un 15% els treballadors que van amb cotxe a l'Hospital d'Olot

olot
Sanitat

El nou CAP Florida Sud de l’Hospitalet de Llobregat obrirà el dia 25

L’Hospitalet de Llobregat
MEDI AMBIENT

Neumàtics, plàstics i ferros, els principals residus del fons marí al port de la Ràpita

La Ràpita