Societat

Potries crea panells informatius per als ciclistes

L'Ajuntament pretén incrementar el número de visitants al municipi amb aquestes mesures i d'altres que té previstes

L'Ajuntament de Potries ha dissenyat un projecte, per tal d'oferir als visitants ciclistes un seguit de serveis i d'informació per fer-los més atractiva la visita a Potries, als seus recursos turístics, i als serveis de restauració comerç i oci del municipi.

Darrerament, la localitat ha experimentat un increment en les visites d'aquests mena de turistes vinguts de Yecla, Biar, Bocairent, etc. i el que es pretén es introduir-los cap a l'interior del municipi, que utilitzen els serveis i el comerç del poble.

El Projecte que ha comptat amb el suport de l'Agència Valenciana de Turisme i la iniciativa de desenvolupament rural, s'executarà en 2 fases: En una primera, es crearà una via ciclista senyalitzada des de l'actual Cicloruta CR-84 (paral·lela a l'Autovia del Morquí), que enllace amb l'entrada del municipi i punt de connexió amb el futur carril bici de la Xarxa Mallada. On s'instal·larà un gran panell informatiu amb tots els recursos turístics del municipi; com ara la Ruta de l'Aigua, que ja està preparada per suportar trànsit ciclista; així com els comerços, bars i restaurants del municipi. La senyalització indicarà també on existeixen serveis adreçats als ciclistes: Fonts, zones de descans, dutxes, aparca bicis, etc...

En una segona fase s'eixamplarà el volum de serveis, com ara: fonts i aparca bicis, a l'interior del municipi, en els punts d'interès comercial o turístic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.